Listening Principles

15


En dan besta je als band opeens 15 jaar. De exacte datum van oprichting zal voor altijd in nevelen gehuld blijven, maar we weten wel dat het eind 1989 moet zijn geweest. Daarom wordt een fictieve datum vastgesteld. Op 30 oktober 2004 verzamelen band, oud-leden en fans zich in het Tilburgse concertmekka Paradox om samen het derde lustrum te vieren. Een in totaal vier uur durend optreden, waarin ook een paar oud-bandleden hun beste beentje voorzetten, leverde tot nu toe slechts één foto op.

Het is niet bekend wie deze foto heeft genomen. Eenieder die claimt de maker van deze foto te zijn mag zijn of haar bewijsvoering richten aan De Archivaris (zie mailadres hieronder). Als er méér foto’s bestaan, of een groter exemplaar van deze ene, dan mogen die uiteraard ook ter beschikking gesteld worden.

10

Het is overigens nog steeds niet toegestaan om beeldmateriaal van Listening Principles te gebruiken voor commerciële of journalistieke uitingen in of op welk medium dan ook (alle soorten drukwerk, Internet) zonder voorafgaande toestemming.

Neem hiervoor contact op met De Archivaris (zie link hieronder). Geef het nummer van de foto door, formuleer een korte omschrijving van het beoogde fotogebruik, en voeg indien aanwezig een link toe naar (de website van) het medium waarvoor de aanvraag geldt.